...
...

REX

A 'REX' című lemez előfutáraként 2021 januárjától négy videó és kislemez jelent meg. A Libera Me, valamint a Finisterra dalokhoz készült klipekben feltűntek az albumon szereplő vendégek: Iványi Álmos (gitár, ének), Haraszti Dávid (dob), Süle Tamás (gitár). A szóban forgó bemutatkozó album 2021 szeptemberében jelent meg a H-Music Hungary gondozásában, a 'REX' pedig elnyerte a HammerWorld magazin hónap lemeze címét, és az év végi TOP 20-as összesített listán is szerepelt.

...

Koncertek

A projekt 2021 augusztusában vált koncertező zenekarrá, ekkor csatlakozott a csapathoz Gilián Péter (DVVAD, Dreamgrave - basszusgitár), Halász Illés (dob), Kiss László (gitár), valamint Kertész Márton (ex-Special Providence, Rivers Ablaze, October Silence - gitár). Azóta olyan bandákkal játszottak együtt, mint például a Tales of Evening, a Dalriada, a Leander Kills, a Korpiklaani, a New Friend Request, Geoff Tate, a Bleed From Within, a Behemoth, az Amon Amarth stb., valamint több ízben felléptek a Barba Negra színpadán.

...

ANTARKTIKA

A 2022-es évben a zenekar már a második albumát készítette elő. Januártól összesen hat dalhoz forgattak klipet, melyből öt a 2023 februárjában megjelent 'ANTARKTIKA' című lemezükről származik. Az album tematikáját egy be nem teljesült szerelem ihlette. Ennek a különböző árnyalatait fedik fel az album tételei. A lemez megjelenését követően a csapat részt vett 'A DAL' című műsorban a Duna TV-n, ahol az Antarktika címadó dalával az elődöntőig meneteltek.

...

Silentium I.

A 2024-es év végére várható egy akusztikus, klasszikus zenei hangvételű lemez, ahol a korábbi dalok új köntösbe öltöztetése mellett két új tétel is helyt kap majd. Szabi elmondása szerint az új anyag olyan lesz, mintha flamenco gitárosok játszanának északi folk muzsikát, mindez egy kis szimfonikus körítéssel megtoldva. Az album klasszikus zenei mivolta tagadhatatlan lesz, ennek tovább fokázásra készül néhány olyan tétel, amelyek a legnagyobb hangversenytermekben is tökéletesen megállnák a helyüket.