BIO

2020-ban hívta életre Tari Szabolcs énekes / multi-hangszeres / producer / dalszerző szólóprojektjét, a From The Sky-t. Hangzásvilága a korábbi zenekara-, nevezetesen a Miserium csapatában kialakított zenei utazásra épül szervesen. Stílusa leginkább a klasszikus hangvételéről lehet felismerhető, de ezúttal több olyan zsáner is teret kapott, melyek többsége nem dominált a múltban, ezek pedig a pop/rock, extreme metal, dark/gothic metal, symphonic metal és a melodic death metal.

„Soha nem gondoltam volna korábban, hogy egyszer szóló projektbe kezdek majd. Mindig is zenekarpárti voltam, ezúttal viszont egyedül dolgoztam, kontroll nélkül a dalokon. Teljesen szabadjára engedhettem a fantáziámat, és alá tudtam rendelni a dalokat azoknak az érzéseknek, amiket szerettem volna megszemélyesíteni. Szerencsémre olyan nagyszerű zenészek segítették az első album végeredményének kialakítását, mint Süle Tamás (Slowmesh), Haraszti Dávid (ex-Tűzmadár, ex-Miserium live), Iványi Álmos (ex-Miserium) és Suha Tamás (Leander Kills live).A dalszövegek megírásához koncepcionálisan egy rendkívül személyes, mély kötelék megszakadása adta az inspirációt, ami tulajdonképpen a Miserium utolsó single-jével, nevezetesen a 100,000 Light-Years című dalával indult útnak még 2019-ben. Hiszek a kimondott szavak erejében, ahogy abban is, hogy az ilyen tematikájú zeneszámok képesek lehetnek segíteni bármelyikünk lelki felépülését. Igyekeztem árnyaltabban fogalmazni, és megadni a lehetőséget, hogy mindenki beleképzelhesse a saját szituációját a nótákba. A düh, a nyomasztó szomorúság, a kétségek és a válasz nélkül maradt kérdések kavarognak végig a lemezen, ezek egészülnek ki néha pozitívabb „mantrákkal”.
A zenekar nevét hosszú válogatás előzte meg, ahol végül az általam sokat ismételt „engem ne kérdezz, én nem vagyok idevalósi” szarkasztikus frázis adta meg az irányt. Ahogy körbenézek a világban, szinte napi rendszerességgel eszembe jut, hogy mit keresek én itt? Aztán a magányos óráimon gondolkozván arra jutottam, hogy a klasszikus zenei gyökerem miatt úgyis mindig lesz egy bizonyos éteri teatralitása, ha úgy tetszik pátosz-faktora a dalaimnak, így már magától jött a felismerés; ezek az érzések az égből jöttek.A borítók design-ját ezúttal is régi barátom, Kóródi Tamás (deadlife.art) végezte. E ritka tehetséggel megáldott művész már a projekt megfogantatásának kezdetétől jelen volt, így lehetőségünk adódott, hogy pontosan kialakíthassuk a megfelelő képi- hangulatvilágot. Az album keverésre és masterelése Szolnokon a Denevér stúdióban készült Cserfalvi ’Töfi’ Zoltán és Boros Béla vezényletével. A terjesztésért és megjelenésért a Hammer Music Hungary által üzemeltetett Nail Records felelt. A videók a Toma Pictures-ös Bánáti Tamás és Bánhegyi Tamás munkáját dicsérik, ahol művészeti vezetőként Martin Wanda művésznő működött közre. Az általa készült fotók is alátámasztják páratlan talentumát.”